DELPHIN BOTANIK PLATINIUM HOTEL

Alanya, Turcia
Okurcalar Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:253, 07400 Alanya/Antalya, Turkey
DELPHIN BOTANIK PLATINIUM HOTEL Charter Avion Timisoara 22 Miercuri


Descriere

Hotelul Botanik Platinum este un hotel de 5 stele din Karaburun, Riviera Turciei. Ho Otelul ofera servicii excelente si o ambianta frumoasa in mijlocul unei frumoase gradini de palmieri. Fiecare oaspete va gasi locul perfect la cele cinci piscine. Numeroasele restaurante si baruri asigura diversitatea culinara. Pentru cei mici, hotelul oferta miniclub si piscine cu topogane, locuri de joaca in gradina si un Lunapark.


Localizare

Situat pe plaja cu nisip si pietris, intre Alanya si Side. Aeroportul din Antalya este la 90 km distanta.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de un numar total de 447 de camere, distribuite intr-o singura cladire. Hotelul ofera la dispozitia clientului un numar de 6 restaurante, cu specialitati turcesti, grecesti, italiene, mexicane, libaneze, asiatice. Bar Lounge, beach bar, vitamin bar, Irish bar.

Teneruri de tenis, sala de fitness, bowling, billiard, in fiecare seara sunt spectacole de divertisment si mini disco pentru cei mici.

Serviciul de WiFi disponibil in tot hotelul.Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Alte taxe si chetuieli;

OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre DELPHIN BOTANIK PLATINIUM HOTEL, Antalya, Turcia